غذاهایی که باعث گرسنگی می شوند
آرمان- نان سفید، آبمیوه، تنقلات شور، فست فودها، ماکارونی سفید، شیرین کنندههای مصنوعی، پیتزا، غلات صبحانه و سوشی از غذاهایی هستند که با خوردن آنها انسان گرسنهتر میشود.گرسنگی حاصل کنش و واکنشی پیچیده در معده، لوزالمعده و جریان خون است که برای رفع آن باید مواد خاصی را مصرف کرد.در ادامه غذاهایی معرفی شدهاند که با خوردن آنها نه تنها احساس گرسنگی برطرف نمیشود بلکه گرسنهتر نیز میشویم.
نان سفید
اصطلاح نان سفید به نانهایی اطلاق میشود که با آرد سفید گندم بدون سبوس تهیه شده و به همین سبب، رنگی روشنتر دارند. مصرف این نانها خیلی زود میزان انسولین موجود در خون را افزایش میدهد. نان سفید بهدلیل نداشتن سبوس نمیتواند موجب احساس سیری شود.
آبمیوه
عصاره میوه باید حاوی تمامیخواص خود آن میوه هم باشد؛ اما آبمیوه تنها همه قندها را منتقل میکند بدون آنکه تکههای میوه و یا پوست آن را به بدن انسان برساند.در نتیجه مصرف آبمیوه بهدلیل بالا بردن سریع قند خون باعث بروز یک احساس سیری موقت و بهدنبال آن یک احساس سیری مضاعف میشود.
تنقلات شور
بارها تجربه کردهاید که پس از خوردن یک بسته چیپس و یا پفک، ولع بیشتری برای خوردن پیدا میکنید.از سوی دیگر، تحریک سریع پرزهای چشایی زبان و سپس پیغام آنها به مغز، یک نیاز کاذب برای ادامه خوردن را ایجاد میکند که حاصل آن احساس گرسنگی مضاعف است.
پیتزا
پیتزا محتوی آرد سفید، روغنهای هیدروژنه، پنیرفرآوری شده و موادی مانند سوسیس و کالباس هر کدام از آنها به تنهایی دارای یکی از مشخصات عنوان شده هستند.در نتیجه با ورود انسولین فراوان در خون انسان هر قدر هم که گرسنه باشد باز احساس سیری نخواهد کرد.
فستفود
فستفودها بهدلیل داشتن نمک فراوان باعث از دست دادن زیاد آب بدن میشوند. این حالت باعث خوردن آب زیاد و در نتیجه احساس گرسنگی در پی خوردن فست فود خواهد شد.
ماکارونی سفید
اندازه استاندارد مصرف این نوع ماکارونی در حدود یک فنجان است که اغلب ما بیش از ۴ فنجان آن را مصرف میکنیم ؛ ورود این حجم از کربوهیدرات به بدن، لوزالمعده را وادار میکند تا با ترشح انسولین، قند خون را تنظیم کرده و در نتیجه احساس گرسنگی به انسان دست خواهد داد.
شیرین کنندهها
استفاده از این شیرین کنندهها در هرنوع که باشد (مانندنوشابههای بدون قند، قندهای مصنوعی برای چای یا قهوه و مانند آن) به مغز این فرمان را میدهد که مقداری قند وارد خون شده و نتیجه آن ترشح انسولین خواهد بود.این روند باعث گرسنگی مضاعف میشود.
غلات صبحانه
بدن انسان بهطور طبیعی بهگونهای طراحی شده است که مقدار زیادی کورتیزول را در طول شب و روز ذخیره کند تا بتواند با تنشهایی که در طول روز با آن مواجه میشود، مقابله کند.اما وجود مقدار زیاد کورتیزول باعث کاهش توانایی بدن انسان برای سوخت و ساز قند میشود.
منبع : armandaily.ir
ارسال در واتساپ ارسال در تلگرام
تبلیغات متنی
خواص میوه ها و گیاهان
مطالب مرتبط
آرشیو ماهیانه
- اردیبهشت ۱۴۰۳
- فروردین ۱۴۰۳
- اسفند ۱۴۰۲
- بهمن ۱۴۰۲
- دی ۱۴۰۲
- آذر ۱۴۰۲
- آبان ۱۴۰۲
- مهر ۱۴۰۲
- شهریور ۱۴۰۲
- مرداد ۱۴۰۲
- تیر ۱۴۰۲
- خرداد ۱۴۰۲
- اردیبهشت ۱۴۰۲
- فروردین ۱۴۰۲
- اسفند ۱۴۰۱
- بهمن ۱۴۰۱
- دی ۱۴۰۱
- آذر ۱۴۰۱
- آبان ۱۴۰۱
- مهر ۱۴۰۱
- شهریور ۱۴۰۱
- مرداد ۱۴۰۱
- تیر ۱۴۰۱
- خرداد ۱۴۰۱
- اردیبهشت ۱۴۰۱
- فروردین ۱۴۰۱
- اسفند ۱۴۰۰
- بهمن ۱۴۰۰
- دی ۱۴۰۰
- آذر ۱۴۰۰
- آبان ۱۴۰۰
- مهر ۱۴۰۰
- شهریور ۱۴۰۰
- مرداد ۱۴۰۰
- تیر ۱۴۰۰
- خرداد ۱۴۰۰
- اردیبهشت ۱۴۰۰
- فروردین ۱۴۰۰
- اسفند ۱۳۹۹
- بهمن ۱۳۹۹
- دی ۱۳۹۹
- آذر ۱۳۹۹
- آبان ۱۳۹۹
- مهر ۱۳۹۹
- شهریور ۱۳۹۹
- مرداد ۱۳۹۹
- تیر ۱۳۹۹
- خرداد ۱۳۹۹
- اردیبهشت ۱۳۹۹
- فروردین ۱۳۹۹
- اسفند ۱۳۹۸
- بهمن ۱۳۹۸
- دی ۱۳۹۸
- آذر ۱۳۹۸
- آبان ۱۳۹۸
- مهر ۱۳۹۸
- شهریور ۱۳۹۸
- مرداد ۱۳۹۸
- تیر ۱۳۹۸
- خرداد ۱۳۹۸
- اردیبهشت ۱۳۹۸
- فروردین ۱۳۹۸
- اسفند ۱۳۹۷
- بهمن ۱۳۹۷
- دی ۱۳۹۷
- آذر ۱۳۹۷
- آبان ۱۳۹۷
- مهر ۱۳۹۷
- شهریور ۱۳۹۷
- مرداد ۱۳۹۷
- تیر ۱۳۹۷
- خرداد ۱۳۹۷
- اردیبهشت ۱۳۹۷
- فروردین ۱۳۹۷
- اسفند ۱۳۹۶
- بهمن ۱۳۹۶
- دی ۱۳۹۶
- آذر ۱۳۹۶
- آبان ۱۳۹۶
- مهر ۱۳۹۶
- شهریور ۱۳۹۶
- مرداد ۱۳۹۶
- تیر ۱۳۹۶
- خرداد ۱۳۹۶
- اردیبهشت ۱۳۹۶
- فروردین ۱۳۹۶
- اسفند ۱۳۹۵
- بهمن ۱۳۹۵
- دی ۱۳۹۵
- آذر ۱۳۹۵
- آبان ۱۳۹۵