خواص غوره و آبغوره
از برگ درخت مو تا شکوفه و میوه آن استفادههای زیادی میشود. میوه انگور را به شکلهای مختلف مصرف میکنیم و از خواص آن بر سلامتی کموبیش آگاهیم. غوره از گذشته تا امروز در طب سنتی جایگاه ویژهای داشته است، آن را به صورت خام یا پخته، آبغوره، عصاره غوره، رب غوره و شربت غوره مصرف میکنند. در ادامه با خواص میوه نارس انگور بیشتر آشنا شوید.
فهرست عناوین
Toggleتسکین خارش بدن
اگر بدنتان به خارش افتاده است میتوانید مقداری غوره خشکشده را بکوبید و آن را با استفاده از آب گرم به صورت خمیر درآورده و به محل مورد نظر بمالید تا شما را از خارش کلافهکننده راحت کند. درصورتیکه خارش بدنتان مزمن شدهاست حتما باید به پزشک مراجعه کنید چرا که از میتواند از علائم مشکلات جدی سلامتی از جمله مشکلات کبد یا دیابت باشد.
در فصل تابستان بدن بسیاری از افراد به دلیل تعریق زیاد بوی ناخوشایندی میگیرد، خمیر را همانطور که بالاتر گفته شد تهیه کرده و روی پوست بزنید تا عرق بدبوی شما را از بین ببرد.
تقویت سیستم گوارش
غوره در دفع صفرا، بهبود عملیات هضم غذا در دستگاه گوارش و تقویت کبد نقش دارد. در صورتیکه به مدت چند روز یک قاشق چایخوری آبغوره مصرف نمایید این مشکلات رفع خواهدشد. به یاد داشته باشید که مصرف بیشازحد آن باعث دلپیچه خواهد شد.
اشتهاآور
در صورتیکه فرزند شما بد غذا است قبل از استفاده از قرصهای اشتهاآور مصرف آبغوره را امتحان کنید. آبغوره در غذا باعث خوشطعم شدن آن میگردد و اشتها را تحریک میکنند. آبغوره را در کنار غذا و به عنوان چاشنی سالاد استفاده کنید.
درمان اسهال و استفراغ
در اسهالهای ساده که ممکن است به دلیل گرمازدگی و مصرف ماده غذایی خاصی به وجود آمده باشد با مصرف سه مرتبه هر مرتبه به میزان یک قاشق غذاخوری در روز آن را درمان کنید. همچنین یک یا دو قاشق غذاخوری آبغوره سرد میتواند کمک زیادی به رفع استفراغ و حالت تهوع کند.
کاهش وزن
برای درمان چاقی و رهایی از اضافه وزن باید ابتدا رژیمغذایی مناسبی را در پیش گرفته و از اهمیت ورزش و تحرک هم غافل نشویم. حذف قند و چربی از اقدامات اولیه برای کاهش وزن است همینطور میان وعدههای سالم را باید جایگزین اسنک و تنقلات مضر کرده و مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهیم. مصرف یک قاشق غذاخوری آبغوره بعد از هر وعده غذایی میتواند در روند کاهش وزن شما موثر باشد.
محصولات مختلف حاصل از آبغوره
عصاره، رب و شربت غوره خواصی مشابه آبغوره دارند، در زیر انواع و روشهای تهیه آنها را بخوانید.
عصاره غوره
با جوشاندن آبغوره یا قرار دادن آن در آفتاب به مدت طولانی درست میشود، با این کار کمی از آب آن تبخیر شده و عصاره آبغوره به دست میآید.
رب غوره
آنقدر آبغوره را میجوشانند تا یک سوم یا تنها یک چهارم آن باقیمانده و باقی تبخیر شود.
شربت غوره
آبغوره وو عسل را به نسبت سه به یک با هم مخلوط کرده و به مدت یکسال داخل ظرف دربسته نگهداری و سپس مصرف میکنند.
ارسال در واتساپ ارسال در تلگرام
تبلیغات متنی
خواص میوه ها و گیاهان
مطالب مرتبط
آرشیو ماهیانه
- فروردین ۱۴۰۳
- اسفند ۱۴۰۲
- بهمن ۱۴۰۲
- دی ۱۴۰۲
- آذر ۱۴۰۲
- آبان ۱۴۰۲
- مهر ۱۴۰۲
- شهریور ۱۴۰۲
- مرداد ۱۴۰۲
- تیر ۱۴۰۲
- خرداد ۱۴۰۲
- اردیبهشت ۱۴۰۲
- فروردین ۱۴۰۲
- اسفند ۱۴۰۱
- بهمن ۱۴۰۱
- دی ۱۴۰۱
- آذر ۱۴۰۱
- آبان ۱۴۰۱
- مهر ۱۴۰۱
- شهریور ۱۴۰۱
- مرداد ۱۴۰۱
- تیر ۱۴۰۱
- خرداد ۱۴۰۱
- اردیبهشت ۱۴۰۱
- فروردین ۱۴۰۱
- اسفند ۱۴۰۰
- بهمن ۱۴۰۰
- دی ۱۴۰۰
- آذر ۱۴۰۰
- آبان ۱۴۰۰
- مهر ۱۴۰۰
- شهریور ۱۴۰۰
- مرداد ۱۴۰۰
- تیر ۱۴۰۰
- خرداد ۱۴۰۰
- اردیبهشت ۱۴۰۰
- فروردین ۱۴۰۰
- اسفند ۱۳۹۹
- بهمن ۱۳۹۹
- دی ۱۳۹۹
- آذر ۱۳۹۹
- آبان ۱۳۹۹
- مهر ۱۳۹۹
- شهریور ۱۳۹۹
- مرداد ۱۳۹۹
- تیر ۱۳۹۹
- خرداد ۱۳۹۹
- اردیبهشت ۱۳۹۹
- فروردین ۱۳۹۹
- اسفند ۱۳۹۸
- بهمن ۱۳۹۸
- دی ۱۳۹۸
- آذر ۱۳۹۸
- آبان ۱۳۹۸
- مهر ۱۳۹۸
- شهریور ۱۳۹۸
- مرداد ۱۳۹۸
- تیر ۱۳۹۸
- خرداد ۱۳۹۸
- اردیبهشت ۱۳۹۸
- فروردین ۱۳۹۸
- اسفند ۱۳۹۷
- بهمن ۱۳۹۷
- دی ۱۳۹۷
- آذر ۱۳۹۷
- آبان ۱۳۹۷
- مهر ۱۳۹۷
- شهریور ۱۳۹۷
- مرداد ۱۳۹۷
- تیر ۱۳۹۷
- خرداد ۱۳۹۷
- اردیبهشت ۱۳۹۷
- فروردین ۱۳۹۷
- اسفند ۱۳۹۶
- بهمن ۱۳۹۶
- دی ۱۳۹۶
- آذر ۱۳۹۶
- آبان ۱۳۹۶
- مهر ۱۳۹۶
- شهریور ۱۳۹۶
- مرداد ۱۳۹۶
- تیر ۱۳۹۶
- خرداد ۱۳۹۶
- اردیبهشت ۱۳۹۶
- فروردین ۱۳۹۶
- اسفند ۱۳۹۵
- بهمن ۱۳۹۵
- دی ۱۳۹۵
- آذر ۱۳۹۵
- آبان ۱۳۹۵